Магията на Огъня ни събра заедно и ни зареди с мистичната си еуфория. В началото бяхме просто четирима приятели, които искаха да се научат как да изразяват емоциите си чрез този стихиен природен елемент. По-късно открихме, че магията на Огъня ни носи усещане за топлина и щастие.

Хората, които ни гледат по време на нашите представления, могат да почувстват тази Магия и ентусиазмът им искри под формата на танцуващите в техните очи пламъчета. Ние вярваме, че Мистерията на Огъня се корени в неговото видово разнообразие. Ето защо в нашите шоу програми ние използваме различни огнени уреди, които не само радват човешкото око, но и ни помагат да изразим по-добре нашата индивидуалност.

Използваме огнени вериги, огнени ветрила, огнени змии, огнени въжета, бълваме огън и танцуваме ориенталски огнени танци. Костюмите, гримът и сценичните ни декорации ни помагат да влезем в един друг, различен свят – Светът на Огъня, който ние създаваме в своето въображение и в своите сетива. Станете и вие част от него!

 

Сватбено шоу:

В сватбеното шоу  използваме пет различни огнени уреда. Артистите,  които изпълняват шоуто са трима. Към  сватбеното шоу са включени различни пиро-ефекти, съобразени спрямо пространството. Продължителността на този пакет е 15 минути. 

Мистично шоу:

В мистичното шоу  се използват шест различни огнени уреда. Изпълнява  се от три до пет огнени артиста. Основния акцент в мистичното шоу е битката  между доброто и злото. .Продължителността на този пакет е 15 минути.